Інгредієнти:
- 1 кг свинини
- 3 ст. л. майонезу
- 6 зубчиків часнику
- сіль, перець, лавровий лист, спеції
Приготування:
1. Для приготування даної страви я брала полядвицю, але підійде будь-яка частина свинини. М’ясо розрізала на шматки по 4-5 см не дорізаючи до кінця, залишивши основу цілою. Змішала сіль, білий і чорний перець горошком, приправу для свинини, лавровий лист і майонез, вичавила туди часник і натерла цією сумішшю м’ясо. Залишила його маринуватись в холодильнику на 1 добу.
2. Викладаємо м’ясо на фольгу і щільно замотуємо
3. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на пів години. Після цього зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще годину.
4. Розрізаємо фольгу і запікаємо мясо при 170 градусах ще пів години.
5. Отримуємо дуже м’яке та смачне м’ясо.
При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий
Свинина запечена в духовці