Інгредієнти:
- 200 гр гороху (сухого)
- 1 яйце
- 3 ст л муки
- 1 ст л сметани
- 1 цибулина
- олія для смаження
- сіль, перець, спеції по смаку
Приготування:
1. Горох кілька раз промити та замочити на ніч (або на кілька годин). Відварити і перемолоти в пюре блендером.
2. Дрібно порізати і засмажити цибулю, остудити та додати до гороху.
3. До гороху додати яйце, муку, сіль та спеції. Перемішати до однорідної маси (якщо рідке – додати ще трішки муки).
4. Ложкою викласти оладки на гарячу сковорідку і смажити з обох сторін до рум’яного кольору.
Краще всього смакують зі сметаною. Смачного!
При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий
Оладки з гороху