VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Інгредієнти:

(4 порції, час приготування: 25 хв)

Шампіньйони – 500 гр

Вершки – 1 пачка

Цибуля – 1 шт

Бульйон – 500 гр

Масло – 1-2 ст ложки

Оливкова олія – 2 ст ложки

Мука – 2 ст ложки

Пармезан – 2-3 ч ложки на 1 порцію

Сіль, перець, спеції до грибів – по смаку

 

  1. Почистити і порізати кубиками цибулину.  На гарячу сковороду налити олію та легенько підсмажити цибулю.
  2. Миємо, чистимо, ріжемо гриби та висипаємо їх на сковороду до цибулі. Додаємо спеції, накриваємо кришкою та тушимо 10 хв.
  3. Ставимо на вогонь каструлю в якій будемо варити суп. Додаємо масло.
  4. До масла додаємо муку і легенько її підсмажуємо, весь час помішуючи, щоб вона не пригоріла.
  5. Додаємо бульйон (можна додати відвар з грибів).
  6. Висипаємо в каструлю гриби з цибулею та варимо 5 хв.
  7. Тим часом перетираємо пармезан.
  8. Додаємо до супу вершки і як тільки він закипить – виключаємо і перемелюєм блендером до однорідної консистенції.
  9. Розливаємо по тарілках та зверху присипаємо пармезаном. При бажанні можна подавати із домашніми сухариками.

Смачного!

При використанні матеріалу з сайту, лінк на портал maiden.com.ua обов’язковий!

 

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:
Рейтинг: 5.0 c 5 (1 голосов всего) Крем-суп з шампіньйонів

Другие статьи: