VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Інгредієнти:

- 1 кг свинини

- 3 ст. л. майонезу

- 6 зубчиків часнику

- сіль, перець, лавровий лист, спеції

Приготування:

1. Для приготування даної страви я брала полядвицю, але підійде будь-яка частина свинини. М’ясо розрізала на шматки по 4-5 см не дорізаючи до кінця, залишивши основу цілою. Змішала сіль, білий і чорний перець горошком, приправу для свинини, лавровий лист і майонез, вичавила туди часник і натерла цією сумішшю м’ясо. Залишила його маринуватись в холодильнику на 1 добу.

2. Викладаємо м’ясо на фольгу і щільно замотуємо

3. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на пів години. Після цього зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще годину.

4. Розрізаємо фольгу і запікаємо мясо при 170 градусах ще пів години.

5. Отримуємо дуже м’яке та смачне м’ясо.

При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий

 

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:
Рейтинг: 4.0 c 5 (2 голосов всего) Свинина запечена в духовці

Другие статьи: