Інгредієнти:
- 80 грам масла
- 300 грам гарбузового пюре
- 250 грам меду
- 100 грам вівсяних пластівців
- 1 яйце
- 250 грам муки
- 1 пачка ванільного цукру
- 1 пачка розпушувача
(при бажанні можна додати сухофрукти)
Приготування:
1. Зварити гарбуз (я використовувала заморожений). Охолодити і збити блендером.
2. Додати тепле масло, ванільний цукор, яйце і мед.
3. Всипати в муку розпушувач і добре перемішати.
4. Муку розмішати з масою і додати вівсяні пластівці
5. У форму вистилаємо пергамент і виливаємо тісто.
6. Випікати 40 хв при 180 градусах.
Автор – Maiden.com.ua
При повному або частковому використанні матеріалу активний лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий
Гарбузовий пиріг