VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Насолоджуватися солодким почуттям затишку, захищеності та мирного похитування колиски, відтепер зможуть не тільки маленькі діти. Молодий промисловий дизайнер з Нової Зеландії Річард Кларксон (Richard Clarkson) з групою колег-однодумців, надихнувшись ідеєю про те, що всередині кожного дорослого неодмінно живе дитина, розробив унікальне крісло-ліжко Cradle for Adults («Колиска для дорослих»).

За словами дизайнерів, унікальне крісло покликане створювати комфортну, безпечну і розслаблюючу обстановку, в якій людина зможе відключитися від проблем і переживань навколишнього світу і сплесків власних емоцій.

Крісло поєднує в собі безпеку, стійкість і унікальну самобутню естетику, яка, тим не менш, впишеться практично в будь-який сучасний інтер’єр квартири з відкритим плануванням, молодіжної кімнати, дачі, відкритої тераси, демократичного офісу, творчої студії чи клубу.

Жорсткий дерев’яний каркас обіймає м’який стьобаний матрацик натурального світлого відтінку, що підкреслює теплоту структури основного матеріалу. Кожен з нас хотів би скористатися цим зручним і захопливою кріслом-ліжком хоча б раз на день, чи не так?

 

http://shnick.com.ua

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Другие статьи: