VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Усім відомо, що м’ясо лосося дуже корисне, адже містить жирні кислоти омега-3, які позитивно впливають на рівень жиру в крові. Також він багатий калієм, фосфором, кальцієм, магнієм, залізом та багатьма вітамінами. А вчені взагалі постійно говорять про те, що регулярне вживання цієї рибки уповільнює старіння. Тому нумо готувати страву, яка смачна і корисна ))

Нам знадобиться (на 2-х персон):

- Філе лосося або сьомги — 250 -300 грам

- Печериці — 150 грам

- Твердий сир — 100 грам

- Оливкова олія — 2 стол. ложки

- Лимонний сік

- Спеції

Час приготування: 25 хв

Філе лосося промиваємо водою та промокаємо паперовим рушником, вичавлюємо сік лимону і маринуємо в ньому рибку. Тим часом чистимо та ріжемо на шматки печериці, додаємо сіль, перець і ложку олії. Змащуємо деко олією, додаємо до рибки сіль та спеції (за смаком) та викладаємо разом із грибами до духової шафи на 20 хвилин. Тремо сир (у мене було 3 види сиру: королівський, російський і пармезан, тому натерла всіх по трішки). Витягуємо рибку, посипаємо сиром і кладемо ще на 5-7 хвилин в духовку, поки сир розплавиться і трішки підрум’яниться.

Витягуємо з духовки ароматний і соковитий лосось, викладаємо його на тарілку, додаємо овочі або салат, кличемо свою половинку і спішимо наповнюватись красою та здоров’ям. Смачного!

При використанні матеріалу з сайту, лінк на портал maiden.com.ua обов’язковий!

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:
Рейтинг: 5.0 c 5 (4 голосов всего) Запечений лосось з сиром і грибами

Другие статьи: