Дуже простий в приготуванні пиріг, яблука можна замінити будь-якими ягодами або фруктами
Інгредієнти:
Тісто:
- 2 яйця
- 200 гр цукру
- 200 гр сметани
- 200 гр масла (кімнатної температури)
- 300 гр муки
- ваніль а бо ванільний цукор – по смаку
- 1.5 ч л. розпушувача
Для заливки:
- 1 яйце
- 100 гр сметани
- 100 гр цукру
- яблука 3-4 шт
Приготування:
1. Всі інгредієнти для тіста змішати і збити блендером. Змастити деко маслом і вилити тісто.
2. Яблука очистити від шкірки і порізати тонкими шматками. Розкласти яблука на тісто, трішки їх придавивши всередину.
3. Збити яйце, сметану і цукор і залити зверху яблука.
Випікати в духовці при температурі 180 градусів 70 хв. При подачі до столу, можна викласти на гарячий шматок кульку з морозива.
При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий
Яблучний пиріг