VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Дуже простий в приготуванні пиріг, яблука можна замінити будь-якими ягодами або фруктами

Інгредієнти:

Тісто:

- 2 яйця

- 200 гр цукру

- 200 гр сметани

- 200 гр масла (кімнатної температури)

- 300 гр муки

- ваніль а бо ванільний цукор – по смаку

- 1.5 ч л. розпушувача

Для заливки:

- 1 яйце

- 100 гр сметани

- 100 гр цукру

- яблука 3-4 шт

Приготування:

1.  Всі інгредієнти для тіста змішати і збити блендером. Змастити деко маслом і вилити тісто.

2. Яблука очистити від шкірки і порізати тонкими шматками. Розкласти яблука на тісто, трішки їх придавивши всередину.

3. Збити яйце, сметану і цукор і залити зверху яблука.

Випікати в духовці при температурі 180 градусів 70 хв. При подачі до столу, можна викласти на гарячий шматок кульку з морозива.

При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:
Рейтинг: 5.0 c 5 (3 голосов всего) Яблучний пиріг

Другие статьи: