VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Інгредієнти на 2 порції:

- 150 гр пропареного рису (арборіо)

- 300 гр грибів (шампіньйони, білі гриби)

- 30-50 грам пармезану

- 50 гр  вершків

- столова ложка вершкового масла

- 70 грам білого сухого вина

- половинку цибулини

- сіль, перець, куркума, сухий часник та інші спеції по смаку

Приготування:

1. Дрібно порізати цибулю та підсмажити її разом з порізаними грибами на вершковому маслі (важливо, щоб цибуля не підсмажилась, а тільки розм’якла).

2. Рис добре промити і додати до цибулі з грибами, 2 хв смажити.

3. Додати вино, спеції та 450 гр води. Коли рис стане м’яким додати вершки і ложку пармезану. Варити ще 2 хв.

4. Готову страву викласти на тарілки і присипати пармезаном.

При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий

 

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:
Рейтинг: 5.0 c 5 (2 голосов всего) Різотто з грибами

Другие статьи: