Інгредієнти на 2 порції:
- 150 гр пропареного рису (арборіо)
- 300 гр грибів (шампіньйони, білі гриби)
- 30-50 грам пармезану
- 50 гр вершків
- столова ложка вершкового масла
- 70 грам білого сухого вина
- половинку цибулини
- сіль, перець, куркума, сухий часник та інші спеції по смаку
Приготування:
1. Дрібно порізати цибулю та підсмажити її разом з порізаними грибами на вершковому маслі (важливо, щоб цибуля не підсмажилась, а тільки розм’якла).
2. Рис добре промити і додати до цибулі з грибами, 2 хв смажити.
3. Додати вино, спеції та 450 гр води. Коли рис стане м’яким додати вершки і ложку пармезану. Варити ще 2 хв.
4. Готову страву викласти на тарілки і присипати пармезаном.
При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий
Різотто з грибами