Інгредієнти:
Тісто:
- 190 грам борошна
- 100 грам кисломолочного сиру
- 1 яйце
- 90 грам масла
- щіпка солі
Начинка:
- 250 грам ягід ( я використовувала лохину, але підійдуть будь-які соковиті ягоди)
- 200 грам сметани
- 100 грам цукру
- 4 жовтки
- ваніль або ванільний цукор
Приготування:
1. Змішати борошно, сир, сіль і холодне порізане масло. Додайте яйце і швидко замісіть тісто, поки масло не розтало. Розприділіть його по формі і поставте в морозилку поки готуватимите начинку.
2. Змішуємо в посудині всі інгедієнти для крему: сметану, цукор, жовтки і ваніль, перемішуємо до однорідної маси.
3. Виливаємо на охолоджене тісто і засипаємо зверху ягоди.
4. Випікаємо пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 70 хв (поки не загусне крем). Присипаємо зверху пудрою.
Ягідний пиріг готовий. Смачного!
При повному або частковому використанні матеріалу лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий
Ягідний пиріг