VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Інгредієнти:

- 300-400 грам філе телятини

- 100 грам сухого червоного вина

- 1 столова ложка оливкової олії

- спеції

Приготування:

1. Для маринування телятини готуємо суміш спецій: насіння білої та французької гірчиці, сіль, перець, паприка, сухий часник, розмарин, куркума, перець чилі, кумин. Ріжемо телятину на великі шматки, натираємо спеціями та додаємо столову ложку оливкової олії. Маринуємо від кількох годин до доби.

2. Заливаємо вином телятину  і ставимо в пакет для запікання. Пробиваємо кілька дірок в пакеті, щоб він не тріснув.

3. Нагріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо м’ясо 60 хв. Обережно розрізаємо пакет і печемо ще 15 хв.

4. Акуратно дістаємо телятину і подаємо до столу. Смачного!

Автор – Maiden.com.ua

При повному або частковому використанні матеріалу активний лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий

 

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:
Рейтинг: 5.0 c 5 (1 голосов всего) Соковита телятина з гірчицею та травами

Другие статьи: