VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:

Інгредієнти:

- 300-400 грам філе лосося (можна обрати сьомгу або форель)

- сік половини лимона

- 1 столова ложка оливкової олії

- 100 грам сухого білого вина

- спеції

1. Для маринування риби готуємо суміш спецій: насіння чорної та білої гірчиці, чабер, розмарин, орегано, перець, куркума, сіль (або використовуємо спеціальну суміш трав до риби). Натираємо філе риби цими спеціями та додаємо столову ложку оливкової олії. Маринуємо від години і довше.

2. Вичавлюємо сік половини лимона та змішуємо його з вином. Заливаємо цим рибу і ставимо в пакет для запікання. Пробиваємо кілька дірок в пакеті, щоб він не тріснув.

3. Нагріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо рибу 20 хв. Обережно розрізаємо пакет і печемо ще 5-10 хв.

4. Акуратно дістаємо рибку і подаємо до столу. Смачного!

Автор – Maiden.com.ua

При повному або частковому використанні матеріалу активний лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий

 

VN:F [1.9.21_1169]
Ваша оценка:
Рейтинг: 5.0 c 5 (1 голосов всего) Ніжна рибка з італійськими травами

Другие статьи: