Інгредієнти:
- 600 грам муки
- 200 грам масла
- 200 грам кефіру
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 пачка ванільного цукру
- 100 грам цукру
- щіпка солі
Начинка:
- пів кг почищених вишень
- 100 грам цукру
Приготування:
1. Муку, сіль, цукор, розпушувач і ваніль розтерти з маслом, додати кефір та замісити тісто.
2. Розкатати тісто до 3-4 мм висотою і розрізати на смужки шириною 5-6 см.
3. На смужки виставити в ряд вишню і присипати цукром
4. Скріпити смужки зверху та викласти у форму спіральками.
5. Випікати в духовці при 200 градусах 35 хв.
6. Присипати пудрою та подавати на стіл, коли охолоне.
При повному або частковому використанні матеріалу активний лінк на портал Maiden.com.ua обов’язковий